Formandsberetning for 2022-23

22 Gut Apeldør

23 Hvide Klit

Bestyrelsens beretning 2022-23

Når vi nu når frem her i foråret, skal vi vanen tro på vores tur, der i år er arrangeret af Svend Johansen. Om solen skinner ved jeg på nuværende ikke, og om turens endelige mål få vi oplyst senere på foråret, når Svend har styr på det hele, men vi håber og tror på, at det under alle omstændigheder igen bliver endnu en uforglemmelig tur. Vi har et lille håb om, at vi kan få overtalt vores med venner Stig og Karsten til at deltage.  

I 2021 var vi jo på Samsø, hvor vi havde en rigtig god tur. Der blev så planlagt en tur i det herrens år 2022 til Gut Apeldør.

Forinden turen til det nordlige Tyskland, har vi dog været til både fest/tøndeslagning hos Steen og Gitte, hvor vi som vanligt indtog masser af føde, drinks og rødvin, ligesom vi jo igen i år måtte tæske løs på den ophængte tønde, som Steen havde hængt i en snor på tværs af hele gårdspladsen.

Steen tog trofæet som Kattedronning og Hanne Bæk tog trofæet som Kattekonge. Det burde nok have været omvendt, men i disse tider kan man jo ikke vide, hvor ”hold” man tilhører, så det er vel så i orden med det.

Super arrangement, som Steen og Gitte laver hvert eneste år og når vi er på vej hjem, er der ikke et øje tørt.

Samsø var uforlignelig – en meget smuk ø – med en dejlig golfbane – en masse hygge i vores hytter og en masse spisning både på havnen og på den Italienske restaurant lige i nærheden. VI spillede golf på vejen der over – var det Odder Golf – vi spillede på, hvorefter vi kørte til færgen mod Samsø med ophold i 2 dage. Golfen spillede vi selvfølgelig på derværende bane og hele 2 gange.

Super tur 

  

Så til turen til Gut Apeldør, hvor vi i år havde taget 2 ikke medlemmer med i form af Stig Bak og Karsten Lund. Begge havde spurgt om de måtte deltage på en sådant tur, og vi var selvfølgelig glade for, at de ønskede at deltage.

Der blev kørt i egne biler, og igen hvilken tur – så hyggelig og så dejlig et vejr, der næsten ikke kunnet times bedre.

Vi spille dernede om at blive året mester, og det blev Kuno Olsen, der bankede os alle så eftertrykkelig, at ingen vist er kommet sig over det endnu. Der spilledes efter en ny turneringsform, Erhardts forslag, hvor vi sammenlægger resultatet af 4 turneringsdage, inkl. de turneringsdage der er spillet i løbet af året.

Turneringen vi spillede i dagene på Gut Apeldør blev ligeledes vundet af Kuno Olsen med hele 114 point for 3 runder, medens runder up blev Erhardt Würtz med 96 point. Svend Johansen blev nummer 3 med 93 point. Alle fik uddelt deres pengepræmier og alle var glade og tilfredse med det. Tak til Karsten og Stig, der bare falder ind hos os andre som om de havde været med altid.

Op mod Julen 2022 skulle vi så have Julefrokost hos Mogens og Anne Marie, men da nogle var forhindret i af give møde i december måned, valgte Mogens at henlægge Julefrokosten til januar 2023.

Denne julefrokost blev således arrangeret til afholdelse på Trondheimsvej, hvor der var dækket bord efter alle kunstens regler. Der var således både rigeligt af det spiselige og så sandelig også med hensyn til det der kunne drikkes.

Mange diskussioner og vittigheder blev fyret af til megen morskab for alle, der jo også mindedes tidligere arrangementer afholdt i vores lille klub/forening.

Et strålende arrangement, som parret Anne Marie og Mogens skal have megen ros for – tak for det.

Senest har vi så afholdt den vanlige – slå katten af tønden – hos Steen og Gitte. I år blev det afholdt torsdag den 23. marts 23 og vejret flaskede sig i forbindelse med arrangementet, idet solen brød frem ca. kl. 13.23, hvor der straks blev serveret driks i stuen.

Efterfølgende blev der slået katten af tønden i gården, hvor Steen som havde hængt tønden op i en snor til stor frustration for os, der eller kan slå rigtig hårdt til noget der ikke sådan flytter sig.

Og derfor og kun derfor blev det Erhardt og Mogens der løb af med disse så eftertragtede kroner, men så fik de jo også kysset – se billeder – så det halve kunne være nok. Der er noget der hedder blodets bånd og så er der de der bare savler over hinanden.

Slået katten af tønden og spist det meste af det slik, der flød fra samme, gik vi så til bords, hvor vi som vanligt blev overdænget med søde sager og varm kakao med flødeskum, kager og boller med smør og meget andet, der i hvert tilfælde ikke kommer til at ligne en slankekur.

Herefter hygge med flere drinks, rødvin og øl og så en masse diskussion som vanligt om løst og fast.

Tak til Gitte og Steen.

Stor tak til kassereren Mogens og til Svend for det store arbejde med at have styr på vores score og på vores konto i Svends bank. Godt at nogen gider hjælpe formanden, der så undgår at gå ned med stressssss.

Formanden sætter jo tider af i golf box, men holder fast i, at hvis der skal ske ændringer, er der andre der må tage over. Sletning af egne tider må man selv stå for, det må være en let ting at foretage, lige så snart man er vidende om, at man ikke dukker op til den aftalte tid. Man har så på det seneste ytret ønske om, at vi begynder at spille mere fredag formiddag, hvilket formanden efterfølgende vil tilstræbe bliver effektueret – der er dog begrænsninger, når der er arrangeret turneringsdage for andre, især på fredage.

Julefrokosten blev som bekendt aflyst hos Hanne og Kuno, men man enedes om, at såfremt man i løbet af 2021 forår eller sommer kunne afse tid uden forhindringer, så var det med at træde på speederen. Julefrokosten blev således afholdt i juli måned 2021 hos Hanne og Kuno. Der var serveret alt godt og spiseligt til de meget sultne og der var rigeligt at drikke. Ingen tror jeg gik sultne eller tørstige i seng den nat. Stor tak til Hanne og Kuno.

Julefrokosten i december 2023 skal foregå hos Svend og Inger. Glæder os.

Tak til den siddende bestyrelse, der igen har levet op til de standarter der forlanges af sådanne personer, hvor alt der er fortæret til møder er betalt af egen lomme.

Årets statuette tilfalder igen i år Mogens. Stort tillykke. Så nu er vi tilbage til den gamle gænge igen med den samme vinder, idet Mogens ligeledes vinder vores birdiepokal. Endnu engang tillykke. Skal vi søge at ændre disse tilstande og give andre en chance for at vinde. Forslag indkommet. 

Som bekendt er vi nu alle æresmedlemmer. Stort tillykke med det. Det er sku godt gået efter alle disse år.

Forsyningsofficer Erhardt W. bliver der ikke ændret på. Det går sku lige så godt. Stor tak til Erhardt.

Lad os så ingen rejse os for at mindes Jan og Paul – æret være deres minde.

 

Ernst – Formand.

PS: Svend har i år den 23, 24 og 25. maj 2023 arrangeret tur til Ålborg, Hvide Klit og Sæby Golf. Vi skal overnatte på Aalholm Kro.

Det er lykkes at få vores 2 venner – Stig og Karsten med på turen. Vi glæder os. Invitationen er udsendt.