Gamle forsidetekst

Denne side er hovedsagligt oprettet for at tilfredsstille nogle halvgamle og uforbederlige golfentusiaster, der trods for meget tid ved madtruget og for lidt på træningsbanen, stadig og for al evighed tror, at de alle kan forbedre deres handicap.


Denne opfattelse er for alles vedkommende fostret i den tidlige pubertet, hvor golf endnu ikke fandtes i deres ordbog, men hvor de hver især i forskellige sportsgrene så et enormt potentiale for en gloværdig professionel karriere.

Dette holdt selvfølgelig ikke stik og i en alder af ultimo fyrre, da de fandt ud af at ambitionerne alligevel havde været større end talentet, faldt de skeptiske øjne på den nymodne allemandssport - GOLF.


Her var alle pludselig blevet ligemænd og ingen var bedre end andre på grund af højde, bredde og kræfter og i øvrigt drejede det sig i bund og grund jo kun om at ramme en lille hvid kugle en, to, tre, fire, fem ...... gange på hvert hul.

Efter det første slag, hvor bolden blev ramt lige i r...., har alle været solgt til de evige golfmarker.


Det betyder, at vi året rundt mødes hver lørdag på den smukke bane i Silkeborg for at gå en runde golf. Det er obligatorisk, at man ikke blot må, men har pligt til at påtale enhver slice, duff, luftslag eller flere slag fra samme bunker med passende bemærkninger, der gerne skal raffineres til det yderste.

Det er på samme måde tilladt at rose ved alle de gode slag.


Der betales en lille green-fee - uanset om man møder op eller ej - og derudover er ens egen og de andres scores afgørende for eventuel yderligere betaling og endelig vil en birdie eller det der er værre (bedre) også gøre et indhug i dine lommepenge. Det er redaktøren bekendt kun vores kasserer, der kender udregningsmetoden til fulde.


Pengene i fælleskassen bruges til diverse kulturelle ture i ind- og udland.